10/8/21

Η επιστημονική αλήθεια και η πραγματικότητα είναι ότι οι Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι και νοσούν και μεταδίδουν,

 

Η Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας (PHE) ανακοίνωσε και αυτή ότι τα εμβολιασμένα άτομα που έχουν προσβληθεί από την μετάλλαξη «δελτα» μπορεί να είναι το ίδιο μεταδοτικά με τους μη εμβολιασμένους Αυτό συμπίπτει με την μελέτη του CDC των ΗΠΑ με βάση μελέτες στην Μασσαχουσετη, το Ουισκόνσιν και το επεισόδιο με το κρουαζιερόπλοιο στο Τέξας.
«Ορισμένα ευρήματα… δείχνουν ότι το ιϊκό φορτίο σε όσους έχουν ήδη εμβολιαστεί και έχουν μολυνθεί με την μετάλλαξη "δελτα" είναι παρόμοιο με το φορτίο που βρέθηκε σε μη εμβολιασμένα άτομα», ανέφερε Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας σε ανακοίνωσή της. 
Στο Ισραήλ το Υπουργείο Υγείας έχει καταλήξει σε ανάλογα συμπεράσματα. 

 Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ συμβουλεύει τους Αμερικανούς να σταματήσουν να ταξιδεύουν στο Ισραήλ, χώρα υπόδειγμα σε σχέση με τους εμβολιασμούς, 
Το CDC αύξησε τον κίνδυνο ΚΟΒΙΝΤ του Ισραήλ για τους ταξιδιώτες στο επίπεδο 4, το υψηλότερο επίπεδο κινδύνου. Το CDC συνιστά στους Αμερικανούς ταξιδιώτες να αποφεύγουν να επισκέπτονται το Ισραήλ και, εάν πρέπει να πάνε, να διασφαλίσουν ότι είναι πλήρως εμβολιασμένοι πριν φύγουν από τις ΗΠΑ. 
Ωστόσο, ο οργανισμός σημείωσε ότι λόγω της υψηλής συγκέντρωσης κρουσμάτων στο Ισραήλ, ακόμη και πλήρως εμβολιασμένα άτομα μπορεί να κινδυνεύουν να προσβληθούν και να εξαπλωθούν παραλλαγές του Covid-19. Τα κρούσματα κορονοϊού αυξάνονται σταθερά στο Ισραήλ λόγω της παραλλαγής Delta και παρά το γεγονός πως έχει εμβολιαστεί η συντριπτική πλειοψηφία της χώρας! 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μηνυτήρια αναφορά κατά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και όλων των μελών της Κυβέρνησης