Προειδοποιητική 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων της ΕΡΤ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών αποφάσισε την κήρυξη προειδοποιητικής 24ωρης απεργίας των δημοσιογράφων που εργάζονται στην ΕΡΤ, στη «Ραδιοτηλεόραση» και στην «ΕΡΤ Ψηφιακή», από τις 6.00 το πρωί της Τετάρτης 11 Νοεμβρίου έως τις 6.00 το πρωί της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου 2009.

Η απεργία εκφράζει τη συμμετοχή της ΕΣΗΕΑ στην πανελλαδική απεργία που έχει κηρύξει για αύριο το πανελλαδικό συντονιστικό συμβούλιο των συμβασιούχων έργου και ορισμένου χρόνου. Τα αιτήματα της απεργίας περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την αποκατάσταση όλων των συμβασιούχων και την άμεση σύναψη συμβάσεων εργασίας αορίστου χρόνου, με δεδομένο ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

------------------
Τώρα που έφυγε ο Παναγόπουλος έρχεται ο ΔΟΛ. Ο Σταύρος Θεοδωράκης που πολύ θα ήθελε να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη (ως φίλος του Γιώργου) πάει για Δ/ντής ειδήσεων.Πρόεδρος η κόρη του Λέοντα Καραπαναγιώτη που η μοναδική της εμπειρία στην... τηλεόραση είναι ως μέτοχος στην εταιρεία παραγωγών LINX που κάνει τις εκπομπές του Παπαχελά, και του Θεοδωράκη και ότι άλλο στέλνει, ο γραμματέας της ΚΝΕ στη Μόσχα Γιώργος Χουλιάρας , και φίλος του Ρουσόπουλου, του Παναγόπουλου, EUROVISIONιστής, ο άνθρωπος που κανόνισε να παίζει η ΕΡΤ ποδόσφαιρο αγοράζοντάς το δυό φορές πάνω από εταιρείες φίλου και συνεταίρου του, ο συνεταίρος της Μάρας Ζαχαρέα και άλλα. Η διαπλοκή δεν έχει κόμμα. Γιώργο, προχώρα. Με Καραπαναγιώτη, Θεοδωράκηδες παντός καιρού, Χουλιάρες και ΔΟΛ....
http://fimotro.blogspot.com



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μηνυτήρια αναφορά κατά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και όλων των μελών της Κυβέρνησης