26 και 27 Μαίου οι εκλογές.

Στις 26 και 27 Μαΐου θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ. Παράλληλα οι δημοσιογράφοι θα αναδείξουν το Μεικτό Συμβούλιο, τα Πειθαρχικά Συμβούλια και την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Εφόσον δεν επιτευχθεί ο στόχος της προσέλευσης του 50%+1 των ψηφοφόρων, τότε θα υπάρξει και επαναληπτική ψηφοφορία στις 2 και 3 Ιουνίου. Την ίδια ημερομηνία θα αναδειχθεί και το νέο Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του.
Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 13 Μαΐου, και ώρα 11 π.μ., στο Κλειστό γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου TAEKWONDO.

Θέματα ημερήσιας διάταξης :
-Έκθεση πεπραγμένων και ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.
-Έγκριση οικονομικού απολογισμού χρήσης 2008, έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.
-Έγκριση οικονομικού προϋπολογισμού χρήσης 2009.
-Καταγγελία των συλλογικών συμβάσεων εργασίας με την ΕΙΗΕΑ, την ΕΙΙΡΑ, την ΕΙΤΗΣΕΕ και την Ε.Ρ.Τ. - Α.Ε., σύναψη νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας και ιδιωτικών συμφωνιών με οποιοδήποτε εργοδότη.
Κήρυξη απεργίας και στάσεων εργασίας στην ΕΙΗΕΑ, την ΕΙΙΡΑ, την ΕΙΤΗΣΕΕ, την Ε.Ρ.Τ. - Α.Ε. το Α.Π.Ε.-ΜΠΕ, το Ελληνικό Δημόσιο και στις εφημερίδες:


Όλοι στη Γενική Συνέλευση.Να γεμίσει το TAEKWONDO.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μηνυτήρια αναφορά κατά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και όλων των μελών της Κυβέρνησης