Οι αλήτες -ρουφιάνοι των εργολάβων, από το http://anergoidimosiografoi.blogspot.com και to http://www.socialforum.gr, μου επιτίθενται για λογαριασμό των αφεντικών τους, που έχουν πανικοβληθεί από την απήχηση του δελτίου των 11,και την ακροαματικότητα του, και επειδή «δεν μπορούν να κάνουν παιχνίδι» με την κοινή γνώμη όπως πριν.

Το Καρτέλ της παραπληροφόρησης εξαπέλυσε εναντίων μου, τα κοπρόσκυλα του.

Χρεοκοπημένα επικοινωνιακά κόλπα που δίδαξε ο Γκαίμπελς. Όσο ίσχυε για μένα το εμπάργκο των εκδοτών ,όλα ήταν καλά. Η σούπα χάλασε μόλις έβγαλα το κεφάλι μου στον αφρό.
Επιστρατεύουν τη μαύρη προπαγάνδα και τα ψέμματα γιατί όλοι οι ρουφιάνοι είναι φασίστες.
Με τις «Ξανθιές» και άλλες τρίχες που γράφουν δεν θα ασχοληθώ.

Για την ΠΟΕΣΥ.

Σαν μέλος της ελεγκτικής επιτροπής όταν ανακάλυψα ότι ο πρόεδρος και ο ΓΓ.έχουν υπογράψει ψευδή υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8, του Νόμου 1599 του 1986, προς την Εμπορική Τράπεζα, περί μη προσβολής των αρχαιρεσιών, ζήτησα με επιστολή μου από την «Εμπορική», να μην καλύπτει το ποινικό αδίκημα των «στελεχών των εκδοτών», και να τους παραπέμψει, αυτουργούς και συνεργούς, στον εισαγγελέα, όπως θα έκανε και για κάθε άλλο πολίτη.

.

Σύμφωνα με τον νόμο: «Όποιος εν γνώσει του δηλώνει ψευδή γεγονότα ή αρνείται ή αποκρύπτει τα αληθινά με έγγραφη υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών. Εάν ο υπαίτιος αυτών των πράξεων σκόπευε να προσπορίσει στον εαυτόν του ή σε άλλον περιουσιακό όφελος βλάπτοντας τρίτον ή σκόπευε να βλάψει άλλον, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι 10 ετών.”

Το ερώτημα είναι, γιατί η Εμπορική Τράπεζα δεν εφαρμόζει τον νόμο του ελληνικού κράτους και παρέχει ασυλία στους παπαγάλους των εκδοτών, και δεν ενημερώνει τον εισαγγελέα για το ποινικό αδίκημα που διέπραξαν ψευδόμενοι, ο πρόεδρος και ο ΓΓ. της ΠΟΕΣΥ και ο Ταμίας συνεργός;

Δεν καταλαβαίνω πως δεν θα πληρωνόταν το προσωπικό της ΕΣΠΗΤ; Κάνουν αναλήψεις από το Ταμείο της ΠΟΕΣΥ και πληρώνουν το προσωπικό της ΕΣΠΗΤ; Αυτό και αν είναι κλοπή!!!

Για την πληρωμή του προσωπικού της ΠΟΕΣΥ δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα και οι ψεύτες «δεν αμάρτησαν για το παιδί τους. Η εκταμίευση των μισθών γίνεται ακώλυτα με απόφαση του πρωτοδικείου αυθημερόν.

Ας ρωτήσουν και κάποιον που ξέρει γράμματα για να μην λένε τόσο μεγάλες κοτσάνες.
Το ζήτημα για τους ψευτο-διευθυντές ήταν να πληρώσουν το ταξίδι των κολλητών τους στην Κίνα, και τα 4000 χιλιάρικα που δίνουν στον επίσης κολλητό νομικό σύμβουλο.

Για αυτά είπαν ψέμματα και όχι για τους μισθούς της ΠΟΕΣΥ.
Σπύρος Χατζάρας
http://esieaekloges.blogspot.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μηνυτήρια αναφορά κατά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και όλων των μελών της Κυβέρνησης