ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΕΔΟΕΑΠ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ

22.01.10


Η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ( Νταβανέλλοι, Νταουντάκη και τα… ρέστα ,που με 8 μήνες καθυστέρηση ψήφισαν πρόεδρο το Σόμπολο) κουκουλώνει τις αυθαιρεσίες της Διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ και τα ψέμματα που σερβίρει στον κόσμο, επειδή τους συνδέουν υπόγειες διαδρομές και είναι συνυπεύθυνοι γι` αυτά που συμβαίνουν στην Ένωση και στο Ταμείο μας.,
Την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010 το ΔΣ σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε ομόφωνα « την έκδοση ανακοίνωσης στην οποία θα διευκρινίζεται ότι το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ δεν είχε καμία γνώση για τις περικοπές που αποφάσισε η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ. Και ότι είναι αντίθετο μ αυτές».

Παρ ΄’όλα αυτά ανακοίνωση δεν εκδόθηκε ποτέ , γιατί η πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ στηρίζει το παραλήρημα και τις αυθαιρεσίες της διοικησης του ΕΔΟΕΑΠ με αποτέλεσμα:
-νέο χαράτσι για φάρμακα - εξετάσεις ακόμη και για χρόνια νοσήματα.
-κατάργηγηση της συμπληρωματικής ασφάλισης για συζύγους.
-πετσόκομμα και ρατσιστική αντιμετώπιση των γονιών στο θέμα των βρεφονηπιακών σταθμών και στα άλλα πού έρχονται για τα παιδιά μας.
-περικοπή στην επικούρηση.
-πάγωμα στις συντάξεις και χωρίς αυξήσεις μέχρι στιγμής το 2010 .

Δεν μας φτάνουν απολύσεις, κρίση, εργοδότες και όλοι οι άλλοι. Πληρώνουμε και τις αυθαιρεσίες της διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ, τις οποίες στηρίζει η πολιτική συνεργασία που ευτελίζει την ΕΣΗΕΑ.


ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μηνυτήρια αναφορά κατά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και όλων των μελών της Κυβέρνησης