Πρώτα ο αριστερός εκδότης.

του Σπύρου Χατζάρα

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών της 26ης και 27ης Μαΐου 2009, για τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, ψήφισαν: 3.940 (Εγκυρα: 3.754 Άκυρα: 124 Λευκά: 62) .

Έλαβαν: Αριστεροί εκδότες ,(Ψυχάρης-Αλαφούζος-Μπόμπολας- κλπ) 3329. 1801 ψήφισαν να φύγει ο Τσαλαπάτης και ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ.1.208 ψήφισαν να μείνει ο Σόμπολος . 919 ψήφισαν freedon House και «mania for ever» . 320 ψήφισαν Ελενόπουλο και «πρώτα ο μουσουλμάνος πολίτης». 281 ψήφισαν «σε ευχαριστώ ω εταιρία!» και «poy einai h esiea», και μόνο 425 «Λακεδαιμόνιοι» στάθηκαν στις «Θερμοπύλες» , και ψήφισαν «Κάτω τα χέρια από τα Ταμεία μας». «Όχι στο συνδικάτο Τύπου».

Έδρες .Συνδικάτο Τύπου 6.Εκδότες 10.Δημοσιογράφοι 1.

Όταν οι δημοσιογράφοι ψηφίζουν εκδότες, με βάση κουτσομπολιά, διαδόσεις, φήμες, και εντυπώσεις τότε γιατί να μας προβληματίζει και να μας θλίβει,το ότι στις 7 Ιουνίου, 3,900,000 ψηφοφόροι ψήφισαν ναι στην ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, και ναι στο Τζαμί στον Ελαιώνα, ενώ 178.964, ψήφισαν τον Εφιάλτη με το χρυσάνθεμο;

Στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ ηττήθηκε η ενημέρωση και η δημοσιογραφία. Έχασε το δημοσιογραφικό επιχείρημα και νίκησαν, η επικοινωνία, το κουτσομπολιό , η λογική του κομμωτηρίου, και τα κόμματα.

Τα επόμενα βήματα είναι γνωστά.

Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τα ακυρώσουμε. Αλλά θα πρέπει και οι συνάδελφοι να κόψουν τα κουτοχορτανίλ.

Δυστυχώς, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση από την κάλπη.

Όπως έστρωσαν, θα κοιμηθούμε, προς το παρόν.

Goodbye and good night δημοσιογραφία.


ΥΓ. Καλά που εμείς θα φύγουμε νωρίς. Οι αριστεροί νέοι;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μηνυτήρια αναφορά κατά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και όλων των μελών της Κυβέρνησης