Ο Β.Ρέστης θα παραδώσει "καθαρό" στον ΔΟΛ τον City

Φεύγετε εσείς(με...κλωτσιές), έρχεστε εσείς...

http://www.i-reportergr.com/2009/11/city_27.html

28 Νοέμβριου

Το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου απο τον City - το "ξεκαθάρισμα" δηλαδή απο τους εργαζόμενους που "κληρονομήθηκαν" απο την Γιάννα Αγγελοπούλου "θα ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Δεκεμβρίου" με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, πληροφορούμαστε(με δυο μισθούς "μπόνους" συν ταμείο ανεργίας ή τίποτε απο αυτά).
Ο Γιάννης Πολίτης θα αναλάβει την διευθυνση του σταθμού απο την 1η Ιανουαρίου 2010 (δεν έχει σχέση δηλαδή με τη σημερινή κατάσταση).
Ως συνήθως τη "νύφη" την πληρώνουν οι...εργαζόμενοι.Κρίμα, γιατί υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι δημοσιογράφοι που είχαν πιστέψει οτι...βρήκαν σίγουρη δουλειά στον ΔΟΛ(που δεν απολύει γενικως ως αρχή...-μόνο που οι απολύσεις γίνονται απο την Β.Ρέστη και οχι απο τον ΔΟΛ)
Παίζοντας...άσχημο παιχνίδι στους 45 περίπου εργαζομένους που πετάει με μια ...κλωτσιά "στον κώλο" ο Β.Ρέστης(οι αφελείς άλλα νομιζαν οταν παρέμειναν και δούλευαν στον σταθμο μέρα νύχτα...αφιλοκερδώς για να μην κλείσει) ανακοινώθηκαν τα εξης(απο τη νεα ιδιοκτησία).
Τα συμπεράσματα δικά σας:
"Ένας νέος ραδιοφωνικός σταθμός βγαίνει από τη Δευτέρα στα ερτζιανά. Με στόχο να ενημερώνει και να ψυχαγωγεί, ο Βήμα FM στους 99,5 αρχίζει να εκπέμπει από νωρίς το πρωί με ειδήσεις, εύστοχο σχολιασμό, χιούμορ και πολυφωνία. Το σήμα του νέου σταθμού θα βγει στον αέρα στις 6 το πρωί της Δευτέρας.Συνεργάτες του ραδιοφώνου είναι έμπειροι δημοσιογράφοι από τις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Τα Νέα», αλλά και γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί, οι οποίοι θα εναλλάσσονται στα μικρόφωνα δίνοντας στον ακροατή όλα όσα περιμένει από έναν σύγχρονο ενημερωτικό, ραδιοφωνικό σταθμό.

Ορισμένα από τα ονόματα που θα στελεχώσουν το δυναμικό του Βήμα FM είναι οι: Μαρία Χούκλη, Γιάννης Πολίτης, Γιάννης Πρετεντέρης, Παύλος Τσίμας, Γιώργος Παπαχρήστος, Δημήτρης Δανίκας, Παντελής Καψής, Αντώνης Καρακούσης, Σταύρος Θεοδωράκης, Κώστας Αρβανίτης, και πολλοί άλλοι.

Ο «Βήμα Fm 99,5» θα μεταδίδει κάθε μία ώρα δελτία ειδήσεων και κάθε μισή ώρα δελτία κίνησης στους δρόμους.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο μουσικό προφίλ του σταθμού, το οποίο θα αποτελείται από ξένη και ελληνική έντεχνη μουσική καθώς και από κλασικά ροκ τραγούδια".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μηνυτήρια αναφορά κατά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και όλων των μελών της Κυβέρνησης